Pinner Test

Pinner Test este un test de ultimă oră de depistare a intoleranţei alimentare, cu o metodologie medicală avansată, denumită Microarray Plus. Prin colaborarea cu laboratoarele Novolab SRL (Microtrace din Italia) se pot determina acum care sunt cele mai uzuale 200 de alimente care nu sunt tolerate de organism şi astfel se poate dezvolta un plan nutriţional personalizat. In Romania testul este disponibil prin compania Amira’Boutique Services.

Pinner Testul este un instrument de medicină preventivă pe care îl poate folosi orice persoană începînd cu vârsta de 2 ani. Are la bază o procedură simplă şi minimum invazivă, analizându-se o singură picătură de sânge. Kit-ul este disponibil şi în sistem do-it-yourself, pentru persoanele care doresc să îşi recolteze acasă proba de sânge.

Pentru Bucureşti există serviciul VIP de recoltare la domiciliu sau la adresa solicitata, iar pentru oraşele din ţară, kit-ul Pinner Test poate fi trimis prin curier şi preluat prin curier în ziua în care s-a efectuat recoltarea, toate costurile de logistică fiind suportate de către compania Amira’s Boutique Services. In 15 zile lucrătoare din ziua recoltării, clientul primeşte rezultatul pe e-mail şi beneficiază de consiliere din partea unui medic nutriţionist din cadrul echipei Pinner Test. În cadrul consilierii are loc interpretarea rezultatului, recomandarea unei diete de excludere a alimentelor nebenefice si recomandarea unor obiceiuri alimentare personalizate.

  • Website: www.pinnertest.ro
  • E-mail: contact[@]pinnertest.ro
  • Telefoane: 0733 000 167.
  • Adresa: Ion Slatineanu Nr.5, Sc.C, Et.1, Ap.17, sector 1, Bucuresti.