Produse bio alimentare sanatoase, gustoase, benefice consumatorilor, mediului si producatorilor, echitabil rasplatiti pentru munca lor. Produse bio inseamna: fara aditivi sintetici, pesticide, organisme modificate genetic si hormoni de crestere. Cu respect si in armonie cu natura.


Sint produse obtinute din agricultura ecologica, un sistem de productie inteligent bazat pe conservarea resurselor naturale, a solului, apei si a mediului inconjurator.

Culturile ecologice conserva eco-sistemele pentru ca nu folosesc organisme modificate genetic, ape reziduale, pesticide, erbicide sau fungicide.

Animalele sint hranite cu nutreturi ecologice, crescute in conditii prielnice, cit mai apropiate de mediul lor natural, fara a fi tratate cu antibiotice si hormoni de crestere.

Procesarea materiilor prime ecologice se face fara radiatii, uzul aditivilor sintetici sau al ingredientilor modificati genetic.

produse bio alimentare


Rezultatul il constituie produsele alimentare sanatoase, gustoase, benefice factorilor implicati: mediului, producatorilor - echitabil rasplatiti pentru munca lor si consumatorilor.

Ecologic (organic, bio, eco) inseamna mai mult decit natural, este o certificare obtinuta dupa standarde stricte care garanteaza atit calitatea unui produs alimentar cit si calitatea unui intreg lant de interdependente cu impact asupra viitorului planetei.

Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale


Comisia Europeana

 

Cele mai vandute


Va puteti inspira afland care sunt cele mai vandute produse bio ale prietenosului nostru magazin alimentar online. Lista produselor de top este permanent actualizata in functie preferintele dumneavoastra.


Mai mult

Produse noi

Suntem ceva mai mult decit un simplu magazin de produse bio, asa ca ne place sa ne informam si sa improspatam raftul de noutati cu ultimele aparitii in materie de produse bio alimentare, cosmetice bio naturale si produse de curatenie si igiena prietenoase.


Mai mult

Ofertele noastre

Sa fii clientul acestui magazin bio este o experienta placuta, interactiva si mereu surprinzatoare. Fie ca vrem sa va facem sa-ncercati ceva nou, fie ca dorim sa va oferim mai mult drept rasplata, la noi gasiti tot timpul ceva interesant la oferta.


Mai mult