Pukka Food - un mic magazin de produse alimentare ecologice si traditionale. Si ceva in plus. O mica poveste eco pentru fiecare produs, un petic de hirtie reciclata, o sacosa de bumbac organic, o atitudine deschisa, generoasa.

Ne-am propus sa puteti cumpara de la noi tot ceea ce aveti nevoie pentru camara, frigiderul si capriciile dumneavoastra.

Brinzeturi savuroase, preparate traditionale din carne, oua proaspete, fructe si legume de sezon, piine, conserve ca la mama acasa, dulciuri irezistibile, vinuri de la castel, sucuri, ceaiuri si cafele aromate, mincarica pentru bebelusi, cosmetice naturale si detergenti prietenosi.

Am ales cu grija marcile pe care vi le propunem numai dupa ce le-am testat personal. Am incercat sa ne aprovizionam in cea mai mare parte direct de la producatori pentru a va oferi produse cit mai proaspete la preturi rezonabile.

Am gindit un loc in care sa va faca placere sa intrati, sa degustati bunatati, sa savurati un ceai sau o cafea organica. Si, daca doriti, sa cumparati.

Reclama pukka food


Adresa | Program | Contact

 

Cele mai vandute


Va puteti inspira afland care sunt cele mai vandute produse bio ale prietenosului nostru magazin alimentar online. Lista produselor de top este permanent actualizata in functie preferintele dumneavoastra.


Mai mult

Produse noi

Suntem ceva mai mult decit un simplu magazin de produse bio, asa ca ne place sa ne informam si sa improspatam raftul de noutati cu ultimele aparitii in materie de produse bio alimentare, cosmetice bio naturale si produse de curatenie si igiena prietenoase.


Mai mult

Ofertele noastre

Sa fii clientul acestui magazin bio este o experienta placuta, interactiva si mereu surprinzatoare. Fie ca vrem sa va facem sa-ncercati ceva nou, fie ca dorim sa va oferim mai mult drept rasplata, la noi gasiti tot timpul ceva interesant la oferta.


Mai mult