Date de identificare pentru Marukka Food SRL

Marukka Food SRL, str. Piata Amzei, nr. 13, parter, sect. 1, Bucuresti

NR. Reg .Com. J23/1046/2014; C.I.F.: 24804851

Site de prezentare si magazin on-line: www.pukkafood.ro

Magazin: Str. Piata Amzei, nr. 13, parter, Bucuresti;

Telefon: 021.3116353 - RMTL / 0728217127 - VF

E-mail: shop@pukkafood.ro

Condiţii de plată şi de livrare

Pentru comenzile peste 400 lei transportul este gratuit. Pentru comenzile sub 400 de lei pretul transportului va fi comunicat telefonic. Pretul poate diferi in functie de greutate si distanta.

Preţul produselor afişat pe site este în lei (RON), are TVA inclus şi nu include taxa de transport si ramburs, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte. Eventualele modificări de preţ, reduceri sau promoţii vor fi menţionate în mod explicit în descrierea produsului.

Modalitatea de plată este prin ramburs: plata se face în numerar (RON) la livrare, în momentul primirii coletului.

Termenul de livrare obişnuit al produselor comandate pe site se încadrează între 24 si 48 ore (in zilele lucratoare) de la momentul confirmării telefonice a comenzii. În conditii speciale, Marukka Food SRL își asumă dreptul de a mări timpul de livrare.

Taxa de transport va fi platita agentului de curierat rapid, impreuna cu contravaloarea coletului in momentul livrarii. Taxa de transport este fixa, indiferent de volumul si greutatea coletului.

Marukka Food SRL trimite produse numai pe teritoriul României.

Marukka Food SRL nu este responsabilă de eventualele întârzieri datorate transportatorului. În procesul de livrare, clientul este responsabil de acurateţea adresei de livrare declarată.

Marukka Food SRL nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv Marukka Food SRL își asumă dreptul de a nu onora o anumită comanda în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. În acest caz S.C. Marukka Food SRL va informa clientul asupra situației create.

Condiţii de returnare a produselor comandate

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi dar cu invocarea unui motiv, în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea produsului.

În concluzie, clienţii www.pukkafood.ro pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, intacte, sub angajamentul scris ca nu au intervenit in nici un fel asupra produsului returnat, în termen de 2 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi dar cu invocarea unui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Marukka Food SRL va înlocui produsele returnate cu alte produse de aceeaşi valoare, alese de către client, în cel mult 30 de zile. Produsele înlocuite nu includ cheltuielile de transport, care vor fi suportate de către cumpărator.

Obligaţiile utilizatorului

Vizitatorul site-ului se obligă să respecte drepturile de autor care sunt anexe conţinului acestui website. Utilizatorul care îşi creează cont şi face comenzi se obligă să furnizeze informaţii reale şi valide asupra datelor sale de contact şi pentru adresa de livrare a comenzii. În caz contrar, Marukka Food SRL îşi rezervă dreptul de a bloca contul utilizatorul. În cazul unei tentative de fraudă, Marukka Food SRL va bloca accesul utilizatorului pe site şi va lua măsuriile prevăzute de legile în vigoare.

Raport de confidenţialitate

Datele furnizate de către clienţi către Marukka Food SRL pentru efectuarea comenzilor se vor folosi numai în scopul în care au fost solicitate clientului, fără a fi puse la dispoziţia unor terţe persoane.

Datele personale ale clientului vor fi folosite de către Marukka Food SRL numai în scopul declarat al acestui site.

Marukka Food SRL se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date cu informaţiile furnizate de către client (date personale și comenzi).

Datele personale ale clienţilor pot fi transmise autorităţilor în drept, la solicitarea îndreptăţită a acestora, în scopul verificărilor tranzacţiilor comerciale, sau în caz de litigiu. Marukka Food SRL îşi declină orice responsabilitate privitoare la conţinutul oricărui site care se poate accesa prin legăturile care pornesc de la site-ul său, acestea revenind în răspunderea proprietarilor/administratorilor acestor site-uri.

Marukka Food SRL. îşi asumă dreptul să dezactiveze contul unui utilizator sau să-i blocheze accesul la site în cazul în care acesta comite o fraudă legată de site.

Calitatea produselor

Produsele furnizate de Marukka Food SRL sunt identice cu cele puse în vanzare în magazinul fizic.

Marukka Food SRL comercializeaza prin magazinul sau on-line numai produse alimentare uscate/ambalate/sigilate, in perfecta stare si in termenul de garantie oferit de producatori si furnizori. Calitatea produselor este garantată de către producătorii şi/sau furnizorii acestora. Termenele de garantie ale produselor vor fi specificate in scris utilizatorului, prin email, dupa preluarea comenzii.

În magazinul on-line se pot găsi produse în exclusivitate sau care sa aiba preţuri valabile numai la comanda on-line. Acest lucru va fi mentionat expres în descrierea produsului.

Marukka Food SRL nu este raspunzătoare de eventualele nemultumiri legate de calitatile organoleptice specifice ale unui produs alimentar aflat in termen de garantie, responsabilitatea retetei folosite revenind producătorului.

Marukka Food SRL nu-și asumă responsabilitatea pentru daunele apărute în urma transportului. Produsele și mărcile producătorilor si furnizorilor Marukka Food SRL sunt conforme cu legislaţia dreptului de autor şi cu celelalte legi aferente în vigoare în Romania.

Garanţia produselor

Termenul de garanţie al produsului solicitat va fi mentionat in scris utilizatorului dupa preluarea comenzii scrise. Numai dupa acceptul scris al utilizatorului, comanda va fi facturata si expediata catre acesta.

Marukka Food SRL se obliga sa livreze numai produse alimentare in perfecta stare de ambalare si pastrare.

Promoţii şi oferte speciale

Marukka Food SRL îşi stabileşte singură regulamentele promoţiilor şi a concursurilor pe care le organizează, respectând legislaţia în vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinta eventualilor participanţi prin intermediul site-ului.

De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea promoţiile şi preţurile promoţionale se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate pe site în intervalul de timp în care promoţia este validă şi în limita stocului disponibil. Marukka Food SRL nu garantează disponibilitatea pe stoc a tuturor produselor pentru promoţie și o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

Conflict de interese

Orice tentativă de acces neautorizat pe site şi orice încercare de fraudă va fi adusă la cunoştinţa autorităţilor competente.

Orice conflict apărut Între Marukka Food SRL. şi clienţi se va încearca să se rezolve pe cale amiabilă între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu se poate realiza se vor aplica prevederile legale din România şi soluţionarea conflictului va intra în compentenţa instanţelor româneşti.

Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile menţionate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei şi nu constituie reclamă pentru compania respectivă. Nu vom fi responsabili în faţa nici unei persoane sau companii sau a oricărei entităţi care foloseşte sau se bazează pe informaţii sau opinii neconforme conţinute de acest site. De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informaţiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal. Informaţiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor. Marukka Food SRL nu îşi asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput şi găzduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru bug-urile din securitatea serverului care găzduieşte site-ul.

Termenii şi condiţiile generale de vânzare, ca şi preţurile sunt acceptate în deplină cunoştinţă de către cumpărător, actul de cumpărare implicând acceptarea imediată şi totală a prezentelor condiţii de vânzare.

Platformă de funcţionare

Website-ul nostru este optimizat să funcționeze pe următoarele browsere web: Internet Explorer 10+, Opera 2.0+, Safari 2+ și Firefox 2+. În cazul în care întâmpinați dificultăți în navigare vă recomandăm să folosiți unul din browserele de mai sus.

Copyright și drepturi de folosire

Acest website este realizat de S.C. Shortcut Media Services S.R.L. și este administrat de către Marukka Food SRL

Conţinutul website-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică şi alte date - este proprietatea Marukka Food SRL şi a furnizorilor săi, dacă nu este menţionat alt proprietar. Acesta este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea oricăror elemente din cadrul site-ului fără acordul companiei S.C. MMS Solutions S.R.L. sau a furnizorilor săi se pedepseşte conform legilor românesti în vigoare.

Folosirea acestui website, incluzând efectuarea de comenzi implică acceptarea acestor termeni şi condiţii.

Marukka Food SRL funcţionează conform tuturor prevederilor legislaţiei României în vigoare; Marukka Food SRL nu este răspunzătoare pentru eventualele greşeli de tipar, preţuri sau caracteristici ale produselor. De asemenea, Marukka Food SRL nu este răspunzătoare de datele furnizate de către furnizorii săi.

Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii clientul îşi asumă în totalitate acestea.

Termenii şi condiţiile prezente mai sus pot fi modificate fără preaviz.

 

Date de identificare pentru Marukka Food SRL

Marukka Food SRL, str. Piata Amzei, nr. 13, parter, sect. 1, Bucuresti

NR. Reg .Com. JJ23/1046/2014; C.I.F.: 24804851

Site de prezentare si magazin on-line: www.pukkafood.ro

Magazin: Str. Piata Amzei, nr. 13, parter, Bucuresti;

Telefon: 021.3116353 - RMTL / 0728217127 - VF

E-mail: shop@pukkafood.ro