Programul METABOLIC BALANCE

metabolic-balance.bmp

În noiembrie, Pukka Food a avut o întâlnire providenţială cu programul METABOLIC BALANCE®.

METABOLIC BALANCE® este un program de nutriţie asistată pentru controlul greutăţii corporale şi creşterea energiei şi vitalităţii, dezvoltat în Germania în ultimii 20 de ani de o elită de nutriţionişti şi informaticieni.

Punctul de plecare al cercetării a fost necesitatea reglării secreţiei de insulină, hormonul cheie al metabolismului.

Pe baza unui set de analize de laborator foarte detaliate care indică starea organismului dvs. acest program în 4 paşi oferă fiecărui participant un plan de alimentaţie unic, personalizat, care include compoziţia meselor, regulile de ingestie, criteriile de selecţie şi de preparare ale alimentelor.

Pe parcursul programului, beneficiaţi de asistenţa unui medic, consilier atestat METABOLIC BALANCE®, care vă va ajuta să faceţi trecerea la noul dvs. stil de alimentaţie şi la noul dvs. sine, într-un mod controlat şi eficient.

Puteţi obţine rezultate remarcabile cu METABOLIC BALANCE® dacă suferiţi de obezitate, diabet de tip 2, reumatism, hipertensiune arterială, colesterol crescut, oboseală cronică, osteoporoză, alergii, probleme dermatologice, tulburări de somn sau dacă, pur si simplu, doriţi să aveţi mai multă vitalitate sau să vă ajustaţi silueta.

Programul oferă rezultate vizibile, de durată, bazate exclusiv pe schimbarea modului de alimentaţie - fără înfometare, fără medicamente, fără suplimente alimentare speciale.

Fiindcă ne dorim clienţi robuşti şi plini de energie, întregim oferta noastră sănătoasă de produse cu sfaturi bune direct de la consilierii METABOLIC BALANCE®.

În fiecare joi, începând cu 18 noiembrie, între orele 17 şi 19, un consilier METABOLIC BALANCE® vă aşteaptă la Pukka Food!

Multă vitalitate!

Cu drag, Pukka Food

Pentru mai multe informaţii despre acest program vizitaţi: www.metabolic-balance.com.

logo-metabolic-balance.jpg