Orez cu nuca de cocos

1-1/2 cana de orez salbatic Manitok germinat (se poate folosi orice alt orez salbatic incoltit sau un amestec de 3/4 cana de orez salbatic germinat si 3/4 cana de orez brun dulce germinat)
1 cana de morcovi tocati
1 cana de nuca de cocos proaspata maruntita (cu coaja maro deschis)
1/4 cana de seminte de susan nedecojite, lasate la inmuiat peste noapte si uscate
1/4 cana stafide sau coacaze
3/4 lingurita ulei de masline
3/4 lingurita ulei de in
1 lingurita scortisoara
1/2 lingurita de chimen macinat
1/2 lingurita de boabe de mustar negru macinat
un varf de cuisoare macinate (optional)
un varf de piper alb macinat (optional)
sare de mare celtica pentru gust
Amestecati orezul, morcovii, nuca de cocos, semintele de susan si stafidele intr-un castron.
Intr-un alt recipient adaugati uleiul peste condimente. Turnati peste amestecul de orez cu nuca de cocos si amestecati bine. Gustati orezul si asezonati dupa gust.
Variatie: Puteti adauga in loc de stafide si scortisoara, usturoi pentru un gust aromat.