Alma Win Produs pentru curatat cu ulei de portocala 0.5 L

Alma Win Produs pentru curatat cu ulei de portocala 0.5 L

831925

0,5 l

85,00 lei

Achizitioneaza acest produs la bax si ai un discount de 38.9 % !

AlmaWin Orange Oil Cleaner

este un detergent foarte eficient pentru situații dificile. Potrivit pentru toate suprafețele rezistente la apă și extrem de economice în utilizare. Îndepărtează aproape toate tipurile de murdărie și pete în gospodărie.

Transport Greutate:

531 g pe articol

Aplicații:
 
  • Bucătărie: blat de lucru, ventilator aspirator, cuptor, împotriva grăsimilor și uleiurilor
  • Etaje: abraziune din cauciuc pe podele (dungi negre), toate podele lacuite, dale, podele PCV, laminat, linoleum
  • Baie: dale, chiuveta, cadă
  • Mirosuri neplacute: galeata de gunoi, colector de deseuri organice, cuști animale (clătiți cu apă curată după aceea)
  • Scurgeri: (pe textile, covoare, pardoseli și mobilier) grăsime, ulei, grăsime, gudron, rășină, funingine, vopsele de ulei, lacuri de unghii, cerneală, pixel, lipici, ceară de lumânare, gumă de mestecat.

Aplicație:

Concentrat: dizolvă guma de mestecat și petele colorate, pixuri, grăsimi, uleiuri, rășini, adezivi, lacuri de unghii și alte pete din textile. Îndepărtează mirosurile. Verificați întotdeauna compatibilitatea materialelor atunci când sunt concentrate. 

Diluat: 2-4 capace (30 - 60 ml) pe 5 litri de apă curăță toate suprafețele rezistente la apă. Ea devine lăptoasă când este diluată. Datorită forței de eliberare ridicată a murdăriei, pot fi dizolvate suprafețe sensibile. Verificați compatibilitatea materialului, în special în cazul suprafețelor din plastic pictate, precum și al cauciucului și al textilelor într-o locație ascunsă. Spălați hainele după tratarea petelor. 

Pe textile:Înainte de utilizare pe textile, verificați dacă nu există culori la locurile ascunse. În primul rând, faceți pata umedă, apoi aplicați câteva picături de detergent de ulei de portocale pe pete, în funcție de vârsta și dimensiunea părului plecați pentru câteva minute. Dacă pata încă nu a dispărut, repetați întregul proces. Spălați imediat materialul în mașina de spălat sau clătiți cu multă apă.

Ingrediente / INCI:

> = 30% hidrocarburi alifatice (terpenă naturală de coajă de portocală), agenți tensioactivi anionici (ulei roșu turcesc), <5% surfactanți neionici. Conține: parfumuri (ulei de lavandă naturală), limonen, citral, linalool, citronelol, geraniol, farnesol. 
Alte ingrediente: etanol, acid lactic. 
* De la agricultura ecologică certificată. 
100% din ingrediente sunt de origine naturală.

Informatii suplimentare:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor 

folosesc întotdeauna mai degrabă mai puțin prea mult, atunci efectul concentratul va face, de asemenea , mai eficientă. Verificați întotdeauna compatibilitatea materialului într-un loc ascuns înainte de utilizare. Nu aplicati pe suprafete acrilice si vopsite!

Certificate

Eco Garantie Societatea Vegană

30 Alte produse din aceași categorie:

Inapoi
Inainte